Gratis advies
Persoonlijk advies

Een speciale gelegenheid, een nieuwe stijl, of toe aan wat extra inspiratie? Bekijk dan eens onze mogelijkheden voor persoonlijk advies! Met een diploma als mode-adviseur en enkele jaren ervaring, helpt Martje je graag aan een nieuwe outfit.

Optie 1: GRATIS persoonlijk advies
Wil je nou weten hoe je een bepaald item van de webshop leuk combineert, zoek iets speciaals of wil je dat wij op basis van een foto van jou een geschikte outfit bij elkaar zoeken? Bel ons dan op 0575-844681 of stuur een mailtje naar martje@namedfashion.nl o.v.v. Persoonlijk advies met hierin je vraag. Wij gaan jou dan gratis zo goed mogelijk helpen!

Optie 2:  EXTRA persoonlijk advies
Wil jij nou komen shoppen in de showroom van NAMED Fashion, of wil jij dat wij bij jou thuis komen met door jou of ons gekozen items? Ook hiervoor kun je bellen naar 0575-844681 of een mailtje sturen naar martje@namedfashion.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Optie 3: Persoonlijke check
Ben jij toe aan een nieuwe stijl, of wil je goed advies over je garderobe? Ook dan helpen wij je graag. Denk aan een check op basis van geschikte kleuren, vormen en kledingstukken, of het doorspitten van je huidige garderobe. Ook hiervoor kun je bellen naar 0575-844681 of mailen naar martje@namedfashion.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.