Over NAMED Fashion

Welkom bij NAMED Fashion! Een nieuwe webshop in damesmode en -accessoires, geopend vanaf december 2016. De webshop is opgezet door mij, Martje Boselie. Op dit moment ben ik 21 jaar, woon ik in Zutphen en werk ik als binnendienst en marketing medewerker. Daarnaast heb ik een grote liefde voor teksten schrijven en bloggen en doe ik dit werk als freelancer. Jarenlang heb ik al een passie voor kleding, accessoires en adviseren. Uit deze passie is NAMED Fashion ontstaan. Het niet klakkeloos overnemen van trends, maar het hebben van een eigen stijl, dat is mijn ambitie. Bij ons vindt je geen kleding die alleen mooi is op slankje maatjes, maar ook plussize dames kunnen hier goed slagen. Er wordt zo ingekocht dat ook dames met een grotere maat de kleding mooi kunnen dragen.

Het hebben van een eigen stijl, daar help ik je graag bij. Kijk eens bij de opties voor Persoonlijk advies, ik geef je graag gratis advies. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde gelegenheid, ben je toe aan een wat nieuws of wil je dat ik op basis van foto’s een outfit voor je uitzoek? Dat kan! Wil je het nog persoonlijker hebben, dan kun je ook in onze showroom komen, of wij kunnen naar jou toe komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Maandelijks voegen wij nieuwe items toe, om zo de collectie telkens te vernieuwen. Wij kijken hierbij naar trends, maar ook naar tijdloze items, zodat jij een eigen stijl kunt creeëren! Mis je iets, of ben je op zoek naar een speciaal item? Neem dan contact met ons op, wij ontvangen graag tips en feedback.

Ook staan wij op verschillende events, zodat jij ons live kunt ontmoeten! Heb je binnenkort een leuk event op de planning staan en wil je graag dat NAMED daar bij aanwezig is? Stuur dan even een e-mail naar martje@namedfashion.nl, het lijkt ons erg leuk!